Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024

Trakya Üniversiteler Birliği Kariyer ve İstihdam Alt Çalışma Grubu Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi.

Trakya Üniversiteler Birliği 22. Üst Kurul Toplantısı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Dönem Başkanlığında, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Erol ÖZVAR ve Yükseköğretim Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN'ın teşrifleriyle, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesinde, 23.02.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İlgili toplantıda, alınan kararlara istinaden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Kariyer ve İstihdam AÇG temsilcileri çevrim içi toplantı gerçekleştirdi. İlgili toplantıda çeşitli etkinlikler ve ortak çalışma programları üzerine fikir birliğine varıldı. 23. Üst Kurul toplantısı öncesinde sunulacak etkinlik ve programlar 2024-2025 eğitim öğretim dönemiyle birlikte hayata geçilecektir.