Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024

9. Kariyer Günleri Tamamlandı

Üniversitemizde Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (BANÜ-KAGEM) koordinatörlüğünde, Fakültelerimiz ve Öğrenci Topluluklarımızın iş birliği ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen geleneksel Kariyer Günleri, alanında uzman sektör temsilcileri ile öğrencilerimizi buluşturdu. Öğrencilerimizin kariyerlerini hangi alanlarda nasıl şekillendirmesi gerektiğine dair bilgilendirmelerin yapıldığı Kariyer Günleri, üçüncü gün oturumlarının ardından tamamlandı.

Sağlıktan spora, teknolojiden kültür ve sanata, bilişimden sanayiye, mühendislikten girişimciliğe kadar birçok sektörden uzmanların yer aldığı oturumlarda öğrencilerimiz, sektör temsilcileriyle doğrudan iletişime geçerek bilgi edinme şansı yakaladı.

Üç gün boyunca süren ve yoğun katılımın olduğu Kariyer Günleri’nde sektör temsilcileriyle gerçekleşen buluşmalar, öğrencilerimizin kariyer hedeflerini belirleme ve gerçek dünya deneyimlerinden öğrenme fırsatı sundu.