Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023

Gösterim: 166

Türkiye Innovation Week

Türkiye İhracatçılar Meclisi ev sahipliğinde, inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek, inovasyonun gücünü keşfedip, geleceği şekillendirecek fikirleri bir araya getirmek ve ilham vermek amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük inovasyon buluşması "Türkiye Innovation Week" bu yıl 10. yaşını kutladı.

2012 yılından bu yana artan ilgi ve katılımla gerçekleştirilen, Türkiye'nin en kapsamlı inovasyon etkinliği 23-24-25 Kasım’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle Haliç Kongre Merkezi’nde inovasyon meraklıları ile buluştu.

Etkinliğin 10. senesinin yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 30., Cumhuriyetimizin ise 100. yılının kutlandığı programda, inovasyonu besleyen tüm faaliyetlerin devamlılığını sağlayarak ülkemiz, dünyamız ve geleceğimiz için hep daha iyiyi hedefleyecek fırsatlar yaratmak amaçlandı.

Üniversitemizden Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimizin katılım sağladığı programda çeşitli firmalar ile bilgi alışverişinde bulunuldu. İlgili firmalar ve konuşmacılar Bandırma’ya davet edildi.


Fotoğraflar