Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018

TÜB 13. Alt Kurul Toplantısına Katıldık

Trakya Bölgesindeki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek bölgedeki gelişmişliği ve birlik üyesi üniversiteler arasındaki etkileşimi arttırmak için çalışmalar yapan Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB) 13. Alt Kurul Toplantısı, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Prof. Dr. M. Suat Uğur'un katıldığı toplantıya, Trakya Üniversitesinden TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, alt çalışma gruplarına mensup akademik ve idari personel katıldı.