Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023

Kariyer Merkezleri Çalıştayı Düzenlendi

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUKAGEM) ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iş birliğinde üniversitemiz aydaşlığında ‘Kariyer Merkezleri Çalıştayı’ gerçekleştirildi. Çalıştayda, üniversitelerin kariyer merkezlerindeki güncel faaliyetler, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri münazara edildi.

Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesi’nde düzenlenen çalıştayda, 22 üniversitenin kariyer merkezi uzmanları yerini aldı. Çalıştayın ilk gününde Merkezlerdeki Güncel Faaliyetler ve Karşılaşılan Sorunlar, Kariyer Merkezlerinin İşbirliği ve Sürdürülebilir Ortak Çalışma Alanları, Mezunlarla Sürdürülebilir İlişkiler konu başlıkları münazara edildi. Çalıştayın ikinci gününde ise Girişimcilik ve Üniversite Sanayi İş birliği başlığı 2 oturumda ele alındı.