Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022

Gösterim: 233

İnovasyonun Yeni Yüzyılı" teması ile 9. kez Türkiye İnovasyon Haftası düzenlendi.

 

 

 

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 12-13 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul'da, Haliç Kongre Merkezi'nde "İnovasyonun Yeni Yüzyılı" teması ile 9. kez Türkiye İnovasyon Haftası düzenlendi.

TİM tarafından Ticaret Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Bu yıl "İnovasyonun Yeni Yüzyılı" temasıyla 9. kez düzenlenen ve inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getiren etkinlikte yenilikçi fikir ve projeleriyle küresel ölçekte ses getiren girişimcileri, teknolojileri, yerli ve yabancı bilim insanlarını ziyaretçilerle buluşturdu. İnovasyon alanında farkındalığın artmasına katkıda bulunan organizasyon, sadece üretmenin değil, inovasyon, tasarım, teknoloji, AR-GE ve donanımlı insan kaynağının önemini ön plana çıkardı.

İnovasyon konusunda paydaşlara ve gençlere rehberlik yapılan, farkındalığın artırıldığı organizasyona BANÜ KAGEM olarak 160 öğrencimiz ile katılım sağladık. 


Fotoğraflar