Üniversitemiz Devlet Üniversiteleri Arasında 2017 Yılında En Büyük Çıkışı Yapan Üniversite Oldu

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından 3 yıldır gerçekleştirilen üniversitelerin Akademik Performans Raporu’nda, üniversitemiz 2017 yılı akademik performans sıralamasında büyük bir atılım gerçekleştirerek 108 devlet üniversitesi içerisinde 25. sıraya yükselmiştir.

Raporda ayrıca üniversitemiz 2006 yılından sonra kurulan devlet üniversiteleri sıralamasında ise 8. sırada yer almıştır.

Fakülte bazındaki araştırmalarda denizcilik alanında Denizcilik Fakültemiz ilk sırada yer alarak büyük bir başarı göstermiştir.

Sağlık bilimleri alanında ise Sağlık Bilimleri Fakültemiz 16. sıraya yükselmiştir.

İİBF/İşletme/İktisat/Yönetim Bilimleri Fakülteleri sıralamasında ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz 47. sırada yer almıştır.

Mesleki Yüksekokulları sıralamasında ise üniversitemiz 16. sırada bulunmaktadır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademik personelinin yüksek performansını ifade eden bu sonuçlar üniversitemizi gururlandırmıştır.

Raporla ilgili daha fazla bilgi için tıklayınız...