Üniversitemizde Tüketici Hakları Konferansı Düzenlendi

Üniverstemiz Rektörlük Konferans Salonu'nda Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından “Tüketici Hakları Bilincinin Geliştirilmesi” konulu konferans düzenlendi. Tüketicileri Koruma Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Mehmet Tanrıkut ‘un moderatörlüğünde gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Tüketicileri Koruma Derneği Bursa Şube Başkanı Necdet Filizoğlu, Bandırma Mal Müdürlüğü Defterdarlık uzmanı Fehim Kayalık ve Bandırma İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Büro Temsilcisi Avukat Yeliz Özyılmaz katıldı.  Tüketici haklarının önemi, tüketimde reklamın ve modanın etkisi, tüketimde ihtiyaç ve israf arasındaki denge gibi bb konu başlıklarına değinilen konferansa öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Konferans toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.