Akademisyenimiz Uluslararası Gastronomi Festivalinde Jüri Üyesi Olarak Üniversitemizi Temsil Etti

Dünya Aşçılar Birliği (WACS) önderliğinde ve Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED)  tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivalinde, Üniversitemiz Gönen Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Cansen CAN AKGÜL, TAŞFED’in daveti ile festivalde jüri üyesi olarak üniversitemizi temsil etmiştir.

Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan ve İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen organizasyona 78 farklı kategori ile 23 farklı ülkeden toplam 1420 yarışmacı katıldı. Bu önemli uluslararası organizasyonda 30 uluslararası jüri üyesi ile birlikte, akademisyenimiz Cansen CAN AKGÜL’ün de içinde yer aldığı toplam 100 Jüri Üyesi görev almıştır.

30 uluslararası jüri üyesi olmak üzere toplam 100 jüri üyesinin yer aldığı bu organizasyonda üniversitemizin de Öğretim Görevlimiz Cansen CAN AKGÜL tarafından temsili bizleri gururlandırmıştır.