Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1435

Rektörümüz, Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Bandırma OSB ve Gönen’de Ziyaretlerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu ve öğretim üyemiz Doç. Dr. Metehan Yılgör’den oluşan üniversitemiz heyeti, Bandırma OSB ve Gönen’de üniversite sanayi işbirliği kapsamında ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere Bandırma OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Gönen Belediye Başkanı olan Hüseyin Yakar ve Bandırma OSB Bölge Müdürü Onur Yüce de eşlik etti.

İlk ziyaret Bandırma OSB’de bulunan oto donanım üzerine faaliyet gösteren DİNİZ ADIENT firması ziyaret edildi. Ziyarette üniversite heyetimize firma genel müdürü Mükremin Eraslan eşlik etti.

Rektörümüz başkanlığında üniversite heyetimiz ikinci olarak WORTHINGTON Endustries-Arıtaş firmasına gerçekleştirdi. Sanayiye yönelik basınçlı tank üretimi gerçekleştiren firmanın üretim müdürü Onur Ergin üretim tesisi ve çalışmaları hakkında heyetimizi bilgilendirdi.

Üniversite heyetimiz üçüncü ziyaretini Mutlular Çeltik firmasına gerçekleştirdi. Üniversite heyetimiz Mutlular Çeltik Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Gönen Ticaret Borsası Başkanı olan İbrahim Mutlu tarafından ağırlandı. Üniversite-sanayi işbirliği kapsamında gerçekleşen bu ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İbrahim Mutlu’dan Yeni Merkez Yerleşke Projesi için destek talebinde bulundu.

Gönen MYO’yu da ziyaret eden üniversite heyetimiz son ziyaretini Gönen Kaymakamlığına gerçekleştirdi. Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar’a gerçekleştirilen ziyarette üniversite-sanayi işbirliği kapsamında işbirliği alanları değerlendirildi.