Üniversitemizde Girişimcilik Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Medya ve İletişim Topluluğu tarafından Academy Genel Müdürü Serkan Emir’in katılımı ile girişimcilik konulu konferans düzenlendi.

Öğrencilerin ilgi ile takip ettiği konferansta Emir, uygulamalı örnekler ile girişimcilik, girişimciliğin boyutları, melek yatırımcı ile iletişim kurma yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi. “Neye sahip olduğundan daha önemli olan bir şey varsa oda nasıl sunduğundur” diyen Emir, “Bize çevremiz tarafından öğrenilmiş çaresizlik öğretilir ve girişimcilikten uzak durmamız öğretilir. Elbette girişimcilik bilim dalı ve bilmeden girmeyin fakat bilgiye ulaşmak için o kadar çok araç var ki istediğiniz an bilgiye ulaşabilirsiniz. Özellikle bu yaşlarınızda girişimcilik konusunda daha fazla risk alabilirsiniz. O nedenle şu dönemlerinizin kıymetini bilmeli ve çizginin dışına çıkmalısınız” diye konuştu.

Konferans dinleyici öğrenciler arasında yapılan hediye çekilişinin ardından sona erdi.