Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020

Gösterim: 1152

Stratejik Plan Hazırlıkları Devam Ediyor ( Arşiv Haber )

Üniversitemizin 2019-2023 yılları Stratejik Planının oluşturulması çalışmaları kapsamında Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı Grand Asya Otel’de gerçekleştirildi. Çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Üniversitemiz Stratejik Plan Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Sarı, akademik ve idari birimlerin yöneticileri ile stratejik plan hazırlık komisyonlarında görev alan personellerden oluşan toplam 80 kişilik bir ekip katıldı.

Toplantının başlangıcında, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir stratejik planın önemi, bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ve gelinen son durum hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Ardından üniversitemiz Stratejik Plan Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Sarı, stratejik plan hazırlık çalışmaları hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında da gün boyunca süren çalışmaların moderatörlüğünü yürüttü. 

Tüm birimlerden akademik ve idari yöneticiler ile stratejik plan hazırlık komisyonu üyelerinin katıldığı çalıştayda, üniversitemizin mevcut durumunu ortaya koymak amacı ile SWOT analizi yapıldı. Çalıştayda ayrıca üniversitemizin misyonu, vizyonu ve temel değerleri hakkında çalışma gerçekleştirildi.


Fotoğraflar