Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2022

Gösterim: 681

Bölümümüz Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Oryantasyon Eğitimleri kapsamında Bölümümüz, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimizle “Bölüm Oryantasyon Toplantısı”nda bir araya gelmiştir. 

Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Prof. Dr. Alpaslan Serel üniversitenin ve fakültenin işleyişi hakkında bilgiler vererek oryantasyon programının açılışını yapmıştır. Dekan Yardımcımız Dr. Öğr Üyesi İlknur Tanrıverdi ve Fakülte Sekreteri Öznur Boz tarafından da öğrencilere fakülte ve öğrenci işleri konusunda bilgiler verilmiştir.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm öğretim elemanlarından Doç. Dr. Hatice Aydın, Doç. Dr. Çağatay Başarır, Doç. Dr. Selva Staub,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmed Yusuf Sarıhan, Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi ve Arş. Gör. İrem Helvacıoğlu kendilerini tanıtıp bölümümüzün işleyişi ve müfredat hakkında öğrencilere bilgilendirme yapmışlardır.

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hatice Aydın’ın bölüm oryantasyonu sunumu ile devam eden toplantıda Fakülte ve Bölüm web sayfamız, öğrenci bilgi sistemi, eğitim-öğretim yönergeleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğrencilerin eğitim hayatları boyunca ihtiyaç duyulabilecekleri önemli bilgiler aramıza yeni katılan öğrencilerimize aktarılarak program son bulmuştur.


Fotoğraflar