Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığında Görev Devir Teslimi Gerçekleşti

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevini yürütmekte olan Prof. Dr. Levent Aytemiz görevini Prof. Dr. Serap Palaz’a devretti. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımıyla gerçekleşen törende Rektörümüz Prof. Dr. Levent Aytemiz’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulunuldu. Aynı zamanda Dekanlık görevine getirilen Prof. Dr. Serap Palaz görevi sona eren Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Altuğ Günar’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesi olarak Prof. Dr. Levent Aytemiz’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Serap Palaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.