Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024

Kariyer Planlama Dersi Memnuniyet Anketi

Sevgili Öğrencilerimiz,

hazırlanan “Kariyer Planlama Dersi Değerleme Formu”nu hazırlanmıştır.

Takip etmeniz gereken adımlar:

1.      Paylaşılan linke giriş yaparak e-posta kutucuğunu doldurup ankete katıl butonuna tıklamak,

2.      Anketteki tüm soruları yanıtlamak,

3.      Anketi tamamladıktan sonra “Bitir” butonunu tıklamak.

Anketin tek bir seferde ve yalnızca bir kez doldurulması gerekmektedir.

Ankete verilen yanıtlar tamamen bilimsel çalışmalar için kullanılacak ve bu amaç dışında farklı kurum, kuruluş ya da kişilerle paylaşılmayacaktır.

Link: https://anket.cbiko.gov.tr/Information

Önemli Not: Yukarıdaki linke tıklandığında ankete giriş ekranı açılmıyorsa ve / veya şifre istenen bir alanın yer aldığı ekran açılıyorsa; anket linkinin kopyalanıp doğrudan tarayıcının (chrome, internet explorer, safari vb.) adres çubuğuna yapıştırılmasını tavsiye ederiz. Ankete giriş için yalnızca “E-Posta” bilgisi istenmektedir, şifre girilen herhangi bir alan bulunmamaktadır.

İş birliğiniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.