Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018

İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryası (Mesleki Eğilim Tespit Testi) Hakkında Duyuru

Üniversitemizin KAGEM (Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi) ve İŞKUR’un desteği ile öğrenci ve mezunlarımızın ilgilerini, yönelimlerini,becerilerini fark ederek geliştirmelerini desteklemek ve böylece mesleki alternatiflerini görerek tercihlerini netleştirmek adına İŞKUR destekli “Mesleki Yönelim Bataryası” uygulamasını gerçekleştirilmeye başlanmıştır.

“Mesleki Yönelim Bataryası” ;

·        Genel Yetenek

·        Mesleki Eğilim

·        Kişilik Testi

olmak üzere toplam 3 aşamadan oluşmaktadır.

Üniversitemiz KAGEM (Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi) ofisinde Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü olmak üzere haftanın 3 günü İŞKUR personelleri tarafından sağlanmakta olan söz konusu hizmetten yararlanmak  isteyen adayların "İŞKUR Mesleki Yönelim Bataryası Hizmeti İçin Randevu Talep Formu"nu doldurmaları gerekmektedir. Adayların talep formunda iletmiş oldukları e-posta adresine randevu günü ve saati bildirilecektir.