Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Tarafından Girişimcilik Yarışması “Startup Weekend” Düzenleniyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından, girişimciliğe duyulan ilginin ve girişimcilik kapasitesinin artırılması, girişimcilerin iş kurma, iş modeli oluşturma ve iş modelini doğru şekilde sunma konularında bilgi edinmesi amacıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla 12-14 Ekim tarihleri arasında, Çomü Dardanos Uygulama Oteli’nde girişimcilik yarışması “Startup Weekend” düzenlenecektir. Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteğiyle girişimciliğe ilk adım için tüm dünyada takip edilen girişimcilik yarışması “Startup Weekend”, bölgede ikinci kez düzenleniyor.

Her hafta dünyanın farklı şehirlerinde düzenlenmekte olan “Startup Weekend”, öğrencilerin ekipler kurarak, iş alanındaki fikirlerini bu üç günlük maratonda alacakları mentörlük ve eğitim desteğiyle geliştirdiği, jüriye sunum yaparak yarıştığı ve dereceye girenlerin ödüllendirildiği bir girişimcilik yarışmasıdır. Başvuruların 10 Ekim 2018 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

Başvuru koşulları ve ayrıntılı bilgi için www.gmka.gov.tr/startup adresini ziyaret edebilirsiniz.