Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022

Gösterim: 887

9. Türkiye İnovasyon Haftası Programı

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ile inovasyon kültürünün gelişimine ve ihracat değerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla 12-13 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 9. Türkiye İnovasyon  Haftası gerçekleşecektir. 

Bu seneki Türkiye İnovasyon Haftası da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleri, inovasyon ekosistemin bütün paydaşlarını kapsayacak şekilde inovasyona yön veren konuşmacılar, teknoloji liderleri, girişimciler, yatırımcılar, global markalar, akademisyenler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. 
Bu çerçevede, 9. Türkiye İnovasyon Haftası’nın üniversitelerimizde görevli akademisyenler ile öğrencilerin katılımlarının sağlanmak amacıyla 12 Aralık Pazartesi günü saat 06:00’da otobüsler kaldırılacaktır. Yine aynı gün program bitiminde otobüsler Bandırma’ya geri dönecektir.

Programa katılım sağlamak amacıyla lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Ayrıca program hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

 

Katılım formu için tıklayınız.

Detaylı bilgi için tıklayınız. 

 


Fotoğraflar