Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2022

Gösterim: 456

3. Kariyer Festivali Kapsamında Gönen Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Etkinliği Gerçekleştirildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okullarında 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. Kariyer Festivali kapsamında Gönen Meslek Yüksek Okulumuzda Kariyer Günleri” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında iki oturumlu bir program yapıldı. İlk oturumda Bandırma İşkur İş ve Meslek Danışmanları Onur Polat ve Cihat Özel tarafıdan hazırlanmış bir sunum gerçekleştirildi. İş ve Meslek danışmanı Polat, Yüksekokulumuzun çeşitli bölümlerinden katılan öğrencilere iş arama becerileri konusunda bilgi verdi. Öğrencilerin kariyerleri boyunca karşılaşabilecekleri olumlu ya da olumsuz bütün örnekleri akataran Polat, özgeçmiş oluşturma ve buradaki hassas kriterleri öğrencilerle paylaştı. Sunum sonunda soru - cevap formatıyla programın ilk etabı tamamladı.

Programın ikinci kısmında Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt tarafından farklı bölümlerden katılım sağlayan öğrencilerimize "Kariyer Planlama" konusunda bir sunum yapıldı. Sunumda öğrecilere kariyer planlamaları ve bu konuda bireysel çaba harcamaları konusunda önerilerde bulundu. Geniş bir katılımla soru-cevap etkinliğinin arkasından sunum tamamlandı.

Akabinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Armağan Türk Kariyer Planlama süreçlerinde tüm öğrencilerimize destek verdiklerini ve gerekli görüldüğünde staj olanakları için protokoller imzalayabildiklerini ifade etti.

Etkinlik sonunda Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu katılım sağlayan tüm konuk ve öğrencilere bir teşekkür konuşması yaptı.


Fotoğraflar