Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2022

3. Kariyer Festivali Kapsamında Bandırma Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Etkinleri Gerçekleştirildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Meslek Yüksek Okullarında 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 3. Kariyer Festivali kapsamında Bandırma Meslek Yüksek Okulumuzda Kariyer Günleri” etkinliği gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını ve moderatörlüğünü Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Selçuk Baş’ın yaptığı etkinliğimize, konuşmacı olarak Bupiliç İnsan Kaynakları Müdürü Ufuk BAYAN, Banvit İnsan Kaynakları Müdürü Yeliz UYANIKER, Bandırma İstek Okulları Kampüs Müdürü Özlem KILIÇ, Bandırma Amerikan Kültür Koleji Müdürü Şafak Demirel konuşmacı olarak katıldı ve mezuniyet sonrası kariyer imkanları, işe alım süreçleri ve mesleki gelişim ile alakalı bilgilendirme yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’in de katılım sağladığı panele akademik personelimiz ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi. Banvit, Bupiliç, Gönenli Süt, Tek Süt, Otopratik ve Sarıaltın Süt Ürünleri firmalarının stant kurarak destek olduğu panel etkinliğimiz, soru cevap bölümüyle sona erdi.