Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021

YOUNG EXECUTIVE ACADEMY 2021

YEA, yetenekli genç yönetici adayların stratejik bakış açılarını ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen, değişime ayak uyduran değil değiştiren bireyler için özenle hazırlanmış bir dizi akademi programıdır. Katılımcıların, her eğitim sınıfında 250 lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile sınırlandırılacağı, assessment test ile belirleneceği, konuşmacı şirket yetkililerinin ise alanında uzmanlardan seçileceği konsept bir akademi programıdır. İkinci dönem kontenjanları dahilinde her sınıfa +100 öğrenci ekleyeceğiz. 2018 Yılında başlayan Young Executive Academy ile 2 yılda 50'den fazla şirket ile 4000+ yeteneğe dokundu.

Akademinin 3 ay sürecek ikinci döneminde sen de yer almak istiyorsan başvurunu yap, sınavları geç ve katılım hakkı kazan!
Akademi Programları: İnsan Kaynakları, Satış - Pazarlama, Endüstri 4.0, Big Data ve Girişimcilik

Etkinlik Adresi
FULYA MAHALLESI YESILCIMEN SOKAK POLAT TOWER BTM SISLI/İSTANBUL