Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020

STAJ SEFERBERLİĞİ PROGRAMI KAPSAMINDA STAJA KABUL EDİLEN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın desteği ve tüm bakanlıklar/özel sektörden gönüllü işverenlerin işbirliği ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen ’’Staj Seferberliği" programına başvurular ve değerlendirmeler tamamlanmıştır. Yapılan değerlendirmeler sonucunda anılan programa kabul edilen Üniversitemiz öğrencilerinin, sigorta işlemlerinin başlayabilmesi için, işverenden aldıkları Staj Seferberliği programı kapsamında “staja kabul edildiklerine dair belgeyi”, staja başlamadan önce Kariyeer Merkezine ivedi olarak teslim etmeleri gerekmektedir. Bununla birlikte, Bakanlıklar vb. kimi kamu kurumlan, stajyerlerine tek tek belge vermek yerine staja kabul ettiği adaylara ilişkin bilgileri EBYS üzerinden üniversitelere gönderebilmektedir. Bu durumda olan, staj seferberliği programı kapsamında staja kabul edilen ancak kendilerine staja kabul belgesi verilmeyen öğrencilerimizin de sigorta işlemlerinin başlayabilmesi için, staja başlamadan önce Kariyer Merkezi ile ivedi olarak iletişime geçmeleri gerekmektedir.