Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022

Kariyer Buluşmaları - II Etkinliği Gerçekleştirildi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde sürdürülen Kariyer Buluşmalarının ikincisi 25 Mart 2022 tarihinde, saat 14:30’da gerçekleştirildi. Bu kapsamda ilk Kariyer Buluşmaları programından sonra yapılan memnuniyet anketinde öğrenciler tarafından davet edilmesi istenen firma serisinde ön plana çıkan ARKAS LOJİSTİK, Kariyer Buluşmaları – II Programının konuğu oldu.

Moderatörlüğünü Rektör Yardımcımız ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan vekili Sayın Alpaslan SEREL’in yaptığı programın onur konuğu ise Arkas Lojistik İcra Kurulu Başkanı/CEO Sayın Onur GÖÇMEZ idi.

Katkılarından dolayı Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü başkanı Sayın Hatice AYDIN ve Rektör Yardımcımız ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan vekili Sayın Alpaslan SEREL'e teşekkür ederiz.